innerbanner

Ligging

Onze accomodatie is gelegen in de regio Umbrië, het groene hart van Italië. We bevinden ons middenin de natuur, op een hoogte van 800 meter. Hierdoor beschikken wij over een magnifiek uitzicht over de heuvels van Assisi, tot aan de uitlopers van de Appenijnen. Het stadscentrum van Assisi is op 12 km verwijderd (20 min. met de auto).

Ons domein is omgeven door vele wandel- en fietsroutes en de meest gezellige stadjes van Umbrië. Zo vormen wij de perfecte uitvalsbasis voor natuur-, sport- en cultuurliefhebbers, en voor iedereen die van rust houdt. 

Onze structuur ligt middenin een bosrijke omgeving met talloze noot- en fruitbomen, waar we onder andere onze eigen confituur van maken. Om ons volledig domein te ontdekken, is er een wandelpad aangelegd van ongeveer 1km lang.

Vind onze specifieke locatie op Google Maps. Boek nu je verblijf en kom volledig tot rust!

Adres Agriturismo Tra le Colline: Strada Statale 444, nr. 92, 06081 San Presto (Assisi) PG, Italia. (Indien u gebruik maakt van een GPS, is het aanbevolen om Assisi in te geven als tussenstop. Op deze manier rijdt u langs de goede kant de heuvel op. De route langs de andere kant is smaller en steiler.)

Agriturismo Tra le Colline is gelegen op:

  • 19 km van het treinstation van Assisi (Santa-Maria).
  • 45 km van het centrum van Perugia.
  • 22 km van de luchthaven van Perugia.
  • 76 km van de luchthaven van Ancona.
  • 200 km van de luchthaven van Rome.